top of page
Anmeldelser

Tommy - August 2018

 

Vi fikk utrolig rask oppfølging før under og etter bestilling. Det var trygt å enkelt å booke og plassen var helt super for oss med to små gutter som ville se på dyr og bo på et stabbur. Anbefales!

Camilla - August 2018

Plassen var akkurat som forventet. Det føltes som om vi reiste tilbake i tid da vi entret stabburet. Dette var midt i blinken for barna på 10 og 12 år, og selvfølgelig for oss voksne også. Gjestfriheten var helt topp, Elise og resten av vertsfamilien er noen herlige og ekte folk. Vi fikk til og med smake på selvplukka egg til frokost, gøy opplevelse.

Lars-Ingar Bragvin - Juli 2018

Vi elsker oppholdet vårt i Stabburet! Det er autentisk, vakkert og ekte, sjarmerende og hyggelig. Vi elsket gårdstunet med dyrene, og vår lille jente på to år gledet seg stort over å møte Findus, katten. Badet er kun en liten spasertur over gårdstunet, i låven. Elsie er også en svært hyggelig vert som tok oss godt i mot og var behjelpelig med en gang vi lurte på noe. Vakkert sted! Anbefales. Vi kommer gjerne igjen!

Ivar - Juli 2018

Vi har bodd i stabburet i tre dager. Da vi kom ble vi godt tatt imot av Elise. Vi fikk møte dyrene på gården og fikk være med på litt dyrestell. Skrivergården har en rik historie og bygningene er godt ivaretatt. Stabburet fra 1700 tallet er sjarmerende og ligger fint til like ved vann og skog. Det er gode bade og turmuligheter i området. Moderne bad med dusj og toalett ligger i egen bygning noen meter i fra stabburet.

Eva - Juli 2018

Vi søkte på boende i Grimstad og fikk Elsie’s stabbur som alternativ, men det var veldig langt fra Grimstad. Vel fremme ble vi godt motatt. Vi savnet sengetøy og håndkler. Ellers var det enkelt, men bra. Kanskje ikke helt lett for de med dårlig balanse og vonde knær, det var høyt opp til inngangen og nærmest en stige opp til annen etasje. Vi sov godt og det var fine omgivelser.

Miriam - Juli 2018

Vi hadde vært i Kristiansand for en helg i dyreparken, men når vi ved en tilfeldighet kom over dette fantastisk idyliske stabburet kunne vi ikke annet enn å forlenge reisen. Med 24 grader i vannet og barnevennlig strand ikke langt unna fikk vi skikkelig julistemning. Her fikk vi og hilse på dyr og være med å mate. Egg fra hønsene som vandrer på tunet fikk vi og smakt på - og det var godt! Anbefaler alle en tur hit!

Kari - Juli 2018

Et nydelig sted som må oppleves. Fantastiske bademuligheter, stemningsfylt stabbur og et supert vertskap:)

Monica - Juli 2018

Hele familien koste seg en natt i stabburet hos Elsie. Ekstra kjekt for barna å få muligheten til å hilse på alle dyrene. Stedet ligger idyllisk til, og kan virkelig anbefales.

Kamila - September 2018

Beautiful location, lovely cottage and surroundings, some problems to find the place at night. I recommend to other travelers!

Allan Klitgaard - August 2018

Elsie and her family were great host and very welcoming.. We had a great stay in this lovely cabin and would recommend it to everyone, who is interested in this part of Norway.. Super nice, quirky and cozy.

Richard - August 2018

We had a nice stay in this special place

Arnoud - August 2018

Beautiful and quiet place to be. We loved the swimming in the lake!

Hettie - August 2018

It is a nice place near to the water, much silence , wonderful nature and lovely swimmingwater and place. Everything you need is here.

Christina - Juli 2018

We spent a fantastic night here, the location of the house is beautiful.

bottom of page